Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
SPORT PRAGUE 2003
 
      Prvním vrcholem jarní veletržní sezóny na výstavišti v pražských Letňanech bude ve dnech 26.2. ? 1.3. 2003 již 24. ročník mezinárodního sportovního veletrhu SPORT PRAGUE.

 
Největší český sportovní veletrh s třináctiletou tradicí přichází opět s několika novinkami, které ještě vylepší tuto tradiční sportovně společenskou událost.

V rámci projektu SPORT PRAGUE se nově objeví několik úzce specializovaných výstavních sekcí. Tyto výstavní sekce pak budou na výstavní ploše přehledně rozděleny a návštěvníci veletrhu bez jakýchkoli problému najdou jim nejbližší obor. Samozřejmostí na tomto veletrhu je silné zastoupení cyklistických firem a jejich novinek nastávající sezóny, široká nabídka zimních sportů včetně stále více se rozvíjejícího se snowboardingu a nových extrémních odvětví zimních sportů.
Příznivci halových či míčových sportů si také přijdou na své, jak také jinak v zemi, kde fotbal a hokej hrají prim. Na veletrhu nechybí v podstatě žádný sportovní obor, ať už jde o outdoor, fitness, kulturistiku, sportovní motorismus, letectví či třeba šipky, kulečníky nebo stolní fotbaly. Vlastní sekcí Zbraně + lov se bude prezentovat obor sportovní střelby a lovu, sekce RELAX zase nabídne ucelenou prezentaci firem z oborů fitness a rehabilitace. Oblíbenou součástí veletrhu je také široká nabídka aktivní dovolené a sportovních pobytů mnoha cestovních kanceláří v sekci Na dovolenou. Poslední specializovanou sekcí je pak Dovolená v karavanu a na lodi, jejíž název hovoří sám za sebe.
Samostatnou kapitolou SPORT PRAGUE je pak prezentace oblečení a obuvi pro sport a volný čas, která bezpečně vládne českému veletržnímu trhu. V České republice nenajdete komplexnější a reprezentativnější přehlídku sportovního oblečení než je ta na veletrhu SPORT PRAGUE.

Tradiční součástí veletrhu je také bohatý doprovodný program, jehož součástí bude velké množství exhibicí našich reprezentantů, mnoho módních přehlídek a autogramiád reprezentantů, mistrů světa či olympijských vítězů. Na veletrhu proběhne také řada soutěží, do kterých se mohou návštěvníci na místě zapojit. Mezi nejzajímavější výhry na letošním jarním SPORT PRAGUE budou patřit i horské kolo, lyže, sportovní zájezd, stan či elektrická koloběžka v hodnotě 20.000,- Kč.

Daniel Bartoš

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>