Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Sport Prague jaro 2004 - zpráva z průběhu výstavy
 
      Na pražském výstavišti v Letňanech probíhá dnes již třetím dnem v řadě třetí, 26. veletrh sportovních potřeb a módy Sport Praque jaro 2004.

 
Tento den je již určen pro širokou veřejnost a proto v prostorách letňanského Výstaviště probíhá bohatý doprovodný program. V hale č. 2 na centrálním molu se od jedenácti hodin postupně představují firmy Welness Club s fit programem, probíhá autogramiáda Miloše Šarčeva ? profesionálního šampióna v kulturistice světového formátu, od 13 hodin představila Česká obec sokolská reprezentanty ve footbagu, sportovním aerobicu, moderní gymnastice, akrobati ckém rock´n´rollu, Svaz kulturisitiky a fitness ČR předvedl exibici mistrů fitness a kulturistiky, od 16,50 předvede skupina Fit styl exibici bojového umění Tae-bo, tance Funky, vystoupení mistrů ve sportovním aerobicu ? Jany Kovaříkové a Petra Jánského.

V sobotu bude dále pokračovat program prezentací firem Wellness Club, Muscle & Fitness, Fit Styl, Russel Athletic a České Obce Sokolské.



Na letošním Sport Prague si můžete rovněž objednat loď na nadcházející letní sezónu u firmy Sun Yacht, kterou najdete v hale č. 2 na stánku 2C8.

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>