Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
SIBEX 2010 (Shenzen)
 
      Za 9 dní bude zahájen 4. ročník čínského TOP veletrhu lodí na vodě SIBEX.

 
Už jsme si pomalu zvykli na různá světová prvenství Číny, teď se musíme připravit i na čínský radikální průnik do lodního průmyslu.
Čínský trh s loděmi velmi rychle expanduje a není se co divit. Číňané podle analýzy Boston Consulting Group v roce 2009 měli mezi sebou 450.000 dolarových milionářů a podle stejné studie se jejich předpokládaný počet pro příští čtyři roky zvýší na 800.000! Není proto divu, že Čína představuje již dnes světově třetí nejvýznamnější trh pro vozy Rollc-Royce, Cartier zde otevřel již 11 obchodů, prodeje BMW a Audi vzrostly za uvedené období o 38%...

V této souvislosti pak nepřekvapí, že SIBEX je již nyní významným místem pro představení prestižních lodí na čínském ale i jihoasijském trhu. Organizátoři jsou si důležitosti tohoto podniku velmi dobře vědomi a pro podporu obchodních aktivit vystavovatelů vytvářejí ty nejlepší podmínky. Zájem ze strany vystavovatelů je pak obrovský. Nebudou mezi nimi opět chybět největší hráči na světovém trhu: Ferretti, Riviera, Azimut, Sunbird, Cranchi, Four Winns, Rinker, Beneteau, Lagoon, Jeanneau, Hanse, Fairline, Sunseeker, Alubat, Fountaine Pajot, Marquis, Leopard Catamarans, Riva, Nautitech, DynaYachts, Mc Kinna, Heysea, ArrowCat, SilverMarine, Novatec, Sea Stella, Farnova, Sunreef, Hunter, Albatross Yachts. Představeny budou lodě Beneteau Oceanis 58, Jeanneau 57, Alubat?s Cigale 18, Hanse 47, catamarany Sunreef 62, Lagoon 500 and Leopard 38? Mezi motorovými jachtami jsou ohlášeny Princess 65, a Feretti 50, a Riva 56, Jeanneau?s Prestige 510, a Azimut 53S, a Novatec 56 a Sunseeker, který uvede 4 jachty mezi nimiž nebude chybět Manhattan 70. Nejzajímavější jachtou bude pravděpodobně HeySea 75.

redakce

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>