Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Jarní výstava FOR CARAVAN v pražských Letňanech
 
      Poslední březnový víkend přivítá Výstaviště v pražských Letňanech všechny milovníky obytných automobilů a karavanů. Ve dnech 25. - 27. března si návštěvníci budou moci prohlédnout na téměř 10.000 m2 výstavní plochy velkolepou přehlídku obytných automobilů, karavanů a doplňků pro karavaning.

 
V letošním roce firmy pro návštěvníky připravily výstavní expozice nebývalých rozměrů.
Firma Caravan Metropol na výstavě představí cenově příznivá obytná auta s alkovnou značky Bürstner. Na více než 900 m2 své výstavní plochy firma nabídne i nový Argos Time, který sází na vyzkoušené nápady. Jedná se o samostatnou modelovou řadu, která opticky zapadá do aktuálního programu obytných vozů Bürstner.


Návštěvníci jarní pražské výstavy FOR CARAVAN budou mít poprvé možnost důkladně se seznámit i se značkou FOREST RIVER, která je jedním z největších výrobců motorhomů a karavanů na americkém trhu. Na výstavní expozici firmy EUROPE HOLDING se setkáte s tou pravou Amerikou, jak ji ještě neznáte. Karavany Sunseeker jsou luxusní modely z produkce FOREST RIVER, které nabízejí zcela nezávislý domov díky výkonnému generátoru, velké zásobě vody a obrovskému užitnému prostoru. Svoji dvanáctimetrovou délkou budou právem patřit k nepřehlédnutelným perličkám výstavy. Připraveny budou pro Vás i další nejnovější modely značek Sunsseker, Georgetown, Coachman, XLR, Bershire, Salem, Rockwood, Wildwood, Siera, Wildcat, V-cross, Flagstaff, Wolfpup, Surveyor, které firma EUROPE HOLDING v Čechách nabízí.


Po delší přestávce se opět v Praze na výstavě FOR CARAVAN představí firma PV CARAVAN Přerov, zastupující v České republice největšího evropského výrobce obytných vozidel - německou firmu Hobby. Expozice bude nabízet zejména luxusní obytné přívěsy Hobby v modelových řadách De LUXE, EXCELLENT, PRESTIGE a modely LA VITA obytných délek od 3,5 do 7,5 m a prodejních cenách od 300 tis. Kč. Vybavenost obytných přívěsů je řízena heslem: včetně všeho. Návštěvníci si budou moci prohlédnout i obytné automobily Hobby VAN EXCLUSIVE, SIESTA A SPHINX. Firma PV CARAVAN připravuje na své expozici také zajímavý doprovodný program.


Společnost Caravan Centrum HYKRO
v letošním roce představí na ploše cca 830 m2 celou řadu novinek od značek Carado, Knaus, Ilusion, Eriba, Weinsberg a Wilk. Zájemce o vozy s alkovnou určitě osloví vůz německé značky Carado A 464, který svou velmi příznivou cenou za obytný automobil pro 6 osob a bohatou standardní výbavou příjemně překvapí. Od stejné značky se zde také představí i polointegrované modely T 134, T 344 a T 348. T 134 je malý obytný automobil pro dvě osoby s velkým zadním lůžkem a pod ním s velkou garáží pro jízdní kola. Model T 344 je téměř sedm metrů dlouhý a je určen pro komfortní cestování pro 2-3 osoby. Posledně jmenovaný model T 348 je novinkou pro rok 2011, polointegrovaný obytný vůz se stahovacím lůžkem ve střední části vozu, ve kterém může přenocovat až 6 osob.


I na expozicích firem KOBRAS, DONAKO, J.M. TRADE, PRONTO AUTOSALON, HV CARAVAN, BLUE RENT, KOV VELIM, TOP TRADE a dalších si návštěvníci mohou vychutnat nabídku novinek všech značek dostupných na našem trhu.


Souběžně s výstavou probíhá 2. festival cyklistiky a všeho, co k ní patří - FOR BIKES s atraktivním doprovodným programem a možností atraktivních výher pro návštěvníky.


Více na www.forcaravan.cz

Termín a místo konání
25. - 27. března 2011, PVA Letňany
Otevírací doba
25. března 2011 / 10.00 - 19.00
26. - 27. března 2011 / 10.00 - 18.00

Cena vstupného
Základní vstupné: 100 Kč
Děti do 10 let: zdarma

PARKOVÁNÍ
V areálu PVA je připraveno 3.500 parkovacích míst pro návštěvníky. Je možné využít i záchytná parkoviště P+R v návaznosti na Pražskou integrovanou dopravu.

redakce Lodě

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>