Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
hanseboot 2012 53. mezinárodní veletrh lodí v Hamburku
 
      27. 10. - 4. 11. 2012, Hamburk
Konec října patří na hamburském výstavišti každoročně největšímu loďařskému veletrhu severní Evropy hanseboot, na kterém milovníci vodních sportů seženou vše, po čem jejich srdce touží.

 
Vedle tradičních lodí, jachet a příslušenství nebude chybět ani rozsáhlá nabídka z oblasti wind- a kitesurfingu, wakeboardingu, kanoistiky, jízdy na kajaku, potápění či rybaření. Prezentovat se budou rovněž přístaviště, charterové společnosti a poskytovatelé nejrůznějších služeb. Doprovodný program veletrhu zahrnuje přednášky odborníků, kurzy a četné možnosti k aktivnímu zapojení.
Loni v Hamburku představilo svoji nabídku pro vodní sport na 700 loděnic, výrobců a prodejců jachet, vybavení, příslušenství a poskytovatelů služeb. Jejich prezentace ve veletržních halách a městském sportovním přístavu shlédlo za devět veletržních dní na 95 tis. návštěvníků, přičemž 92 % z nich představovali aktivní vodní sportovci.

Bližší informace naleznete na http://hanseboot.com. .
S případnými dotazy se obracejte na české zastoupení veletržní společnosti Hamburg Messe, firmu Naveletrh s.r.o., na info@naveletrh.cz.


Odpovězte správně na naši soutěžní otázku a Vyhrajte vstupenku na veletrh zdarma!
"Kolikátý ročník tradičního mezinárodního loďařského veletrhu hanseboot se letos na hamburském výstavišti uskuteční?"
a) 25
b) 40
c) 53
Vaši správnou odpověď čekáme na mailu lode@lode.cz. Vstupenky budou zaslány na adresu, kterou uvedete do mailu do vyčerpání zásob v pořadí, v jakém odpovědi dojdou.

Naveletrh s.r.o.

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>