Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Sea-Help nyní k dispozici i na Baltu
 
      Asistenční služba Sea-Help pokračuje v expanzi na německém pobřeží Baltu a od Flensburgu až po Usedom buduje kompletní síť základen.

 
Centrála Sea-Help vznikne nově v marině Ancona ve městě Neustadt. Šéf Sea-Help, Wolfgang Dauser k tomu říká: "Smlouvy jsou podepsány, od 1.ledna 2013 zahajují naše základny svoji činnost tak, aby byly plně připraveny na začátek nové sezóny."
Žlutí andělé Sea-Help nabízejí na moři obdobné služby jako autokluby. V Chorvatsku, Itálii, Slovinsku je Sea-Help již dobře známou institucí, kterou si lze jen těžko odmyslet. Poté, co se v sezóně 2012 síť Sea-Help rozšířila i na Baleáry došlo nyní i na německé pobřeží Baltu.
Spolupracovníci Sea-Help, kteří od nynějška řídí německou síť základen dobře rozumějí potřebám jachtařů. Jan Kelling, který přebírá zodpovědnost za tuto oblast sám provozuje lodní obchod s odpovídajícím servisním personálem. O tuto oblast se dále budou starat mezi skippery v této oblasti dobře známý výrobce plachet Henning Neumann a bezpečnostní expert Nenad Kapuc.
Členové Sea-Help, právě tak jako členové známých autoklubů, budou nyní mít k dispozici asistenční služby při menších i větších potížích. Mnohem důležitější ale je, aby takové situace vůbec nenastávaly. K tomu jsou určeny služby Sea-Help jako SMS MeteoVarování, které je rozesíláno registrovaným členům v případě náhlého a prudkého zhoršení počasí a aplikace dostupná pro mobilní zařízení na platformách iApp a Android umožňující snadné přesné určení polohy lodě žádající asistenci.
Více informací k činnosti Sea-Help naleznete na stránce http://www.seahelp.eu/?language=cz

sea-help.eu

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>