Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
V červnu se na brněnské přehradě odehraje dětský den a den otevřených dveří
 
      Zábava a hry u vody čekají na všechny, kteří se vypraví poslední červnovou sobotu na Brněnskou přehradu.

 
Povodí Moravy slaví padesát let od svého založení a při této příležitosti uspořádá dětský den i den otevřených dveří do prostor brněnské hráze. Hlavní program bude na návštěvníky čekat v době od 9-11hod a velké překvapení čeká na prvních padesát soutěžících dětí.

Pro děti je připravena celá řada soutěží, her, kvízů, atrakcí a také odměn. Aktivity budou probíhat pod taktovkou Povodí Moravy - děti si tak budou moci postavit přehradu, na udici ulovit zlatou rybku, odpovědět na vodohospodářský kvíz nebo si vyzkoušet práci ve vodohospodářské laboratoři. Nebude chybět ani skákací hrad nebo oblíbené malování na obličej. Za splnění všech úkolů bude na každého čekat drobný dárek a průkaz malého vodohospodáře.

Akce se uskuteční 25. 6. v zátoce u Rybářské bašty a to v čase od 9 - 16 hodin. Hlavním bodem dne bude vypuštění hejna generačních ryb, tedy výběrových ryb, které se používají pro odchov dalších rybích generací. To proběhne přesně v 10:00 hodin.

Současně bude probíhat den otevřených dveří na vodním díle Brno, který zájemcům o exkurzi nabídne možnost vstoupit do vnitřních prostor přehrady.
Na děti i na rodiče se těší kolektiv zaměstnanců Povodí Moravy, s.p.

Ing. Jana Kučerová
útvar vnějších vztahů a marketingu
T +420 541 637 317 M +420 702 153 308

redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>