Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Dovolená v karavanu a na lodi
 
      Letos poprvé bude pořádána samostatná výstava lodí a karavanů s názvem ?Dovolená v karavanu a na lodi? v rámci veletrhu sportovních potřeb Sport Prague jaro. Místem konání budou nově zrekonstruované prostory veletržního areálu v Letňanech. Záštitu nad projektem převzal předseda Českého olympijského výboru MUDr. Milan Jirásek, náměstek ministra školství, mládeže a tělovýchovy ČR, PaeDr. Ladislav Malý a Hospodářská komora hlavního města Prahy.

 
Veletrh Sport Prague je se čtyřmi sty vystavovateli největším sportovní výstavou pořádanou v České republice a nabízí nejlepší příležitost pro obchodníky i širokou veřejnost porovnat nabídky jednotlivých firem a v neposlední řadě se seznámit se všemi novinkami nadcházející sezóny.

Pořadatelská veletržní správa Terinvest se letos rozhodla uspořádat samostatnou výstavu lodí a karavanů především z důvodů poptávky vystavovatelů a veřejnosti. Sekci nazvanou ?Dovolená v karavanu a na lodi? najdete v popředí celého veletrhu. V této sekci se na více než 1200m2 kryté plochy představí firmy z oborů lodí, lodních motorů, lodního příslušenství, vybavení a v neposlední řadě také specializované cestovní agentury s nabídkou charterů a kurzů. V neposlední řadě je také třeba upozornit na souběžně probíhající burzu starších lodí a karavanů, která se bude konat na volné ploše. Zájemci mohou přivézt loď, kterou chtějí ještě před sezónou prodat na výstaviště. Tady po zaplacení mírného poplatku mohou loď sami po dobu veletrhu nabízet.

Pražský veletržní areál doznal za poslední rok řadu významných změn, které mají zlepšit celkový dojem a komfort návštěvníků. PVA Letňany nabízí nyní pevné betonové podlahy, dokončený asfaltový komunikační systém včetně parkovišť, zvýšený počet sociálních zařízení a dostatečnou stravovací kapacitu.

Pro úplnost uvádíme, že veletržní správa Terinvest pořádá v daném termínu v PVA Letňany, kromě zmiňovaného veletrhu Sport Prague také veletrhy Móda 2002 a Intima 2002.

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>