Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
SPORT PRAGUE jaro 2002
 
      Ve dnech 7. ? 10. března proběhl v Pražském veletržním areálu v Letňanech již 22. ročník mezinárodního veletrhu sportovních potřeb ? největší veletrh sportu v ČR. Letošního ročníku výstavy se ve třech halách na ploše 20.000m2 zúčastnilo široké veřejnosti celkem na 405 firem širokého oborového spektra.

 
f.a.s. YachtingJachting - ZindulkaPro příznivce lodí a lodních sportů je důležité, že otevřením nové sekce ?Dovolená v karavanu a na lodi? byla letošním rokem založena nová tradice. Všem 35 000 návštěvníkům, kteří veletrh navštívili, se tak v letošním roce poprvé v popředí veletrhu představily i firmy z oboru prodej a výroba plachetnic, motorových lodí, jachet, vodních skůtrů, lodních doplňků a vybavení, odborné literatury a dále školitelé, charterové společnosti a prodejci karavanů, čímž došlo k významnému rozšíření záběru výstavy.

Moravyacht - KřenekLika NavataZ tohoto oboru měli zájemci možnost shlédnout prezentace firem Lika Navata s.r.o., f.a.s. Yachting, Lodě Radek Mašín, Moravyacht, Bemex Boot s.r.o., Česká lodní doprava s.r.o., Avaryacht, Lodě Radek Mašín, Abclode, Gold 2, Gumotex, RAL, Jachting - Ing. Jiří Zindulka, SunYacht Charter, Beta Tour, REKO, časopisy Yachting - revue a Ré-yachting magazine.

Lodě Radek MašínRALPo celou dobu veletrhu probíhal bohatý doprovodný program ve formě módních přehlídek, pódiových prezentací, autogramiád známých sportovců a ukázek sportovních umění.

Vzhledem k celkově příznivému vyznění veletrhu, především z hlediska námi sledované nové sekce ?Dovolená v karavanu a na lodi?, kterou takto přes nepopiratelné nejrůznější dílčí nedostatky hodnotila většina vystavovatelů, lze očekávat, že se v příštích ročnících na této akci s loděmi a to v hojnější míře opět setkáme.

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>