Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Lodě
Novinky od firmy Jeanneau
 
      13. listopadu - V nastávající plavební sezóně 2006 firma Jeanneau rozšíří výrobů o devět nových typů motorových člunů a jachet.

 
PRESTIGE 42 FLY ? elegance, prostor a komfort
Oslovili jsme dva lodní architekty, abychom dokázali vybrat motorovou loď kombinující komfort a dobrou manévrovatelnost. Jedním je Američan Michael Peters, který navrhl tvar trupu, druhým je Vittorio Garroni, který navrhl interiér.
http://www.lode.cz/vystava/jeanp42.php


MERRY FISHER 655
Merry Fisher je jedna z nejvíce známých lodí v této třídě, navržená jako cruisová a rybářská loď. Nová Merry Fisher 655 poskytuje více komfortu spojeného s praktičností
http://www.lode.cz/vystava/jeanmf655.php

SUN 2500 HB
Koncept je jesný: 7-mi metrová loď ve stylu minitransat / architekt Olivier Petit/ se spouštěcím kýlem a dvojitým kormidlem. Přidejte k tomu ubyvatelný interiér a je tu loď nové generace. SUN 2500 je nyní k dispozici se zabudovaným nebo závěsným motorem.
http://www.lode.cz/vystava/jeans2500.php

SUN ODYSSEY 42 DS
Koncept ?DECK SALON? nabízí v interiéru prostor a světlo a zahovává stylový interiér. Loď je dílem architekta Garroniho, který vytvořil S.O. 54 DS, kterých se prodalo cca 200, což je rekord mezi 54 kami
SUN 42 DS kombinuje luxus konstrukce ?Deck Salon? s výkonem pod placjhtami díky akrchitektovi Marcu Lombardovi, který rovněž navrhl S.O. 35.
http://www.lode.cz/vystava/jeanso42.php

CAP CAMARAT 715 WA
Nově jsme nadefinovali myšlenku komfortu při rychlé jízdě. Díky stupňovitému tvaru trupu / Michael Peters/ a komfortu / Design Garroni/ je tento Cap Camarat špičkovou syntézou estetiky, bez kompromisu.
http://www.lode.cz/vystava/jeancc715.php


SUN ODYSSEY 49 PERFORMANCE
http://www.lode.cz/vystava/jeanso49.php

SUN ODDYSSEY 42 DS
http://www.lode.cz/vystava/jeanso42.php

SUN ODYSSEY 32I
http://www.lode.cz/vystava/jeanso32.php

SUN FAST 32I
http://www.lode.cz/vystava/jeansf32.php

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>