Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
8. Le Cygne Sportif LIPNO 2002 ? neděle
 
      Sledovali jsme průběh MČR olympijských tříd na Lipně. Naše redakce se denně účastnila závodního programu, který jsme monitorovali z paluby redakčního člunu BWM 670, za účelem dlouhodobého testování zapůjčila firma CZPARTNER s.r.o.

 
Závěrečný den MČR se díky radikální změně počasí odjely dvě rozjížďky na všech okruzích. Vítr sice nezesílil více než na max. 4m/s na okruhu Finnů v Černé, avšak to nakonec stačilo závodní komisi k odstartování závodního dne okolo jedenácté hodiny. Favorité v jednotlivých LT potvrdili obvykle své pořadí a získali tak medailová umístění. Výjimkou potvrzující pravidlo se stali vedoucí závodníci LT Laser, kteří odmítli převzít ceny z důvodu neregulérnosti první rozjížďky.
čekání na vyhlášeníNa našich fotografiích si můžete prohlédnout tváře šťastných vítězů, z nichž za zmínku stojí sourozenecká dvojice Kacálků, kteří vyhráli ve třídě 420 doslova co se dalo. ?Vykoledovali? si tak poznámku předsedy ČSJ ohledně doporučení založit obchod s poháry a medailemi.
V každém případě patří všem členům ZK a mezinárodní JURY dík za dobrou práci a nadšení pro věc, bez níž by se žádné závody konat nemohly.

Také dnes se mezi závodníky na palubě našeho redakčního člunu vydali novináři ČT 1, kteří se tentokrát zaměřili na okruh v Černé. Výsledek jejich práce a záznam z těchto závodů budete mít možnost shlédnout příští víkend o přestávce hokejového utkání.

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>