Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
Tisková zpráva - Sea of Stars - S.Pellegrino Team
 
      20. dubna byla v pražském baru Bugsy´s představena jachtařská posádka hvězd Sea of Stars - S.Pellegrino Team, která v červnu změří své síly se soupeři na Mistrovství České republiky ve třídě Jeanneau One Design 35 - S.Pellegrino Cup 2005.

 
Po loňském úspěšném debutu, kdy hvězdná posádka Sea Of Stars - S.Pellegrino Team obsadila 11. místo v prvním ročníku regaty S.Pellegrino Cup v chorvatské Vodici, se i letos v pozměněném složení vydává změřit síly s nejlepšími českými a slovenskými jachtaři.

K pevnému jádru týmu ve složení Lubomír Brabec - kapitán, Václav Vydra ? zástupce kapitána, Lucie Výborná - kosatnice, Veronika Fenclová ? kormidelnice, Jaroslav Skorkovský ? neplující kapitán a kouč týmu, byli pro nadcházející závod jako další členové posádky nominováni Tereza Duchková, Jana Boušková a Daniel Hůlka.

Sea of Stars (S.O.S.) - S.Pellegrino Team se s dalšími posádkami utká již 5. ? 9. června v chorvatské Vodici na Mistrovství České republiky ve třídě Jeanneau One Design 35 - S.Pellegrino Cup 2005.

S.O.S. ? S.Pellegrino Team podporuje společnost Class Food s.r.o., výhradní dovozce a distributor minerální vody S.Pellegrino na český a slovenský trh.

Markéta Hlavicová
marketa.hlavicova@yaro.cz
Kateřina Francová
katerina.francova@yaro.cz

Yaro, s.r.o.

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>